Чекате дете

Еден маж стои пред градинка. Поминува една мама и го прашува:
Господине, чекате дете?
Господинот одговара:
А не, тоа ми е од пивото.

Повеќе од Вицотека1. Слободно може да се заебавате на моја сметка, блокирана ми е. 2. Ме уби промаја од ова отворените врати на ЕУ. 3.... + повеќе

Трпана го тужи Трпе за неверство: - Господине судија, мојот маж ме изневерува, затоа сакам развод. - А, вие сте го... + повеќе

Како полицаец намалува гужва на кружен тек? -Заминува на пауза.

Играле фудбалски натпревар Германија и Англија. Англичаниве изгубиле и четворица нервозни навијачи начекале некоја... + повеќе