Пари и Памет

Наставникот го прашал ученикот:
Ако треба да одбереш помеѓу пари или памет, за што ќе се одлучиш?
- За пари се разбира!
- Е јас би одбрал памет!
- Наставниче секој си одбира тоа што му фали!

Повеќе од ВицотекаРазговараат двајца клинци: 1: Татко ми е голем човек, директор е во фабрика и под себе има 500 души ! 2: Не е тоа ништо... + повеќе

Влегува мажот во спална со овца под рамо, додека жена му лежи во кревет. - Драга, ова е свињата која ја е*ев секогаш... + повеќе

Двујца пијаници ќутук пијани, седат у паркот и си праат муабет: - Слушај ваму, сеа воа шишето че го скријам зад грб, и... + повеќе

Нова Година без алкохол ти е како свадба без трудну снашку.