1 000 000

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот?
И обајцата имаат 1:1 000 000 да станат луѓе.

Повеќе од ВицотекаСе среќаваат двајца пријатели: - Вчера имав едно мнооогу добро ново сексуално доживување! - Бев кај комшиката и... + повеќе

Еднаш Чак Норис дошол два пати!!

Prica Mujo Hasi: - Jarane, znas meni je zivotni san da radim u seks šopu? - Sto bolan ? - Pa kada uđe mušterija, mogu... + повеќе

Што е иронија: - Кога црнецот се презива Вајт, - Кога белецот се презива Блек, - Кога Црногорец се вика Радиша, - Кога... + повеќе