Пепелашка

Како умрела пепелашка?
тампонот и се претворил во тиква!!!
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЗе жали жената на пријателката: Маж ми ме изневерува! Пријателката: Пи*ка му материна!!! Жената: Нема везе, му ги... + повеќе

- Ја познавате ли мојата свекрва? - Да, задоволство ми беше да ја запознаам. - Ох, тогаш тоа не е мојата свекрва.

Еднаш Чак Норис дошол два пати!!

Што е мигрена: - Најупотребувана контрацепција од страна на жените