Бел ден

Која е сличноста помеѓу ролетна и жена?
- И од двете бел ден не гледаш.

Повеќе од ВицотекаСервисер: Каков компјутер имате?  Корисник: Бел... Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.Секогаш кога... + повеќе

Повеќе ја сакам сестрата на мајка ми од мојата. Сестрата на мама ми е тетка а мојава ништо! Мајка ми има бебе во... + повеќе

Mujo, sav razdragan, kupio veliki buket cvijeća, zazvoni Fati na vrata. Ona otvori vrata, vidi cvijeće, zgrabi Muju,... + повеќе

Доаѓа мујо дома и ја прашува Фата: Мујо: - Фато кај се децата? Фата: - На англиски. Мујо: - ОК, where are the children?