Мачкица

Zasto plausa nalijeva mlijeko u gace?
- da nahrani mackicu!

Повеќе од ВицотекаНа погреб на еден поп, му раскажува пријател на друг: - Пари, алкохол и жени го однесоа два метра под земја. - Како бе... + повеќе

Мајката ја советува својата ќерка плавуша на 18-тиот роденден: Отсега ќе можеш да излегуваш, но мора да пазиш на некои... + повеќе

Некој штрк нашол жаба ја голтнал и одлетал. По некое време жабава ја вади главата од газот и му вика: - Абе штрк, на... + повеќе

Трпе се пријавил во квизот "Момент на вистината". Го приклучиле за детекторот за лаги, му ги објасниле правилата и на... + повеќе