Што е ова

Три сестри  15,16,18 години, се возеле во лифт и гледа најмалата бела материја на подот и вели:
- Што е ова?
Средната вели:
- Како што е, сперма е!
Најголемата проба и вика
- И тоа не е од нашата зграда!!!
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДа даде Господ, да родиш стоногалка, цел живот за патики да работиш.

Како да се ослободиш од жена ? Еден човек наумил да се отараси од жена си, ама не знаел како. Во доверба, го прашува... + повеќе

Отишол маж на работа во странство. Не бил сигурен во верноста на сопругата па му рекол на комшијата: Слушај комшија,... + повеќе

‎- Дедо искаш ле студентки? - Еееее, таман работа, кој нече студентки! - Ем, оти не запиша баба на факултет?