Кондом

Оди кондомот на суд за силување.
Судијата му вика:
- Ти си обвинет за силување, шо ќе кажиш во своја одбрана?
- Ме наместија!!!
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаМалиот Трпе и мaјкa му седат и гледаат телевизија. Во тој момент заѕвонува ѕвончето. Кога Трпе ја отворил вратата видел... + повеќе

Која е најсреќната држава во светот? Албанија! Зошто? Има Охридско езеро, а нема Охриѓани!!!

Се шетаат татко и син во парк. Синот почнува да плаче, а таткото вели: - Смири се, Перо, смири се. Една госпоѓа на... + повеќе

Буди се циго после операцију: - Како се осеќаш - прашуе га доктор? - Па добро е докторе, само ноге не ги осеќам! - Ааа... + повеќе