14 спрат

Седат двајца во кафана на 11 спрат пијани тапа и едниот:
- Ајде да скокаме од зградава кој се врати жив части пијачка.
Така пијани се договориле, и првиот скока и по 2 минути се враќа без ниедна гребнатинка на него. Скока вториот и на лице место мртов, а на тоа конобарот:
- Баш си ѓубре едно кога ќе се напиеш, Супермене!!!

Повеќе од ВицотекаШто прави Чак Норис на дрво? - Гледа Кога Лисјата Паѓаат во живо !!! Солзите на Чак Норис лечат рак. Штета што тој... + повеќе

Открив дека сум перверзен тип. Ја сакам владата!

Директорот излегува од работа на пладне… На вилата со секретарката… Виски. Бонбони. Заеднички туш. И после… Безумие…... + повеќе

Си биле една црнка и една смеѓa (не две плавуши) во Скопје. Виделе еден од новите автобуси на два спрата. Се качиле на... + повеќе