2 евра

Мажот ќе плати 2 евра наместо 1 евро за работа која му е потребна.
Жената ќе плати 1 евро наместо 2 евра за работа која воопшто не и е потребна.

Повеќе од ВицотекаЕва: Адам дали ме сакаш? Адам: Ма јок! Ева: (плаче) Тогаш зошто сакаш да водиш љубов со мене? Адам: А гледаш ти некој... + повеќе

Што ќе се добиеш ако се вкрстиш октопод и прилепчанец? - Појма немам, ама тутун ќе нижи ко лудо.

Жената чита весник и му кажува на мажот: - Катастрофа, некој човек дента се запознал со некоја жена, вечерта се оженил... + повеќе

Лежи пијаница на пат, му приоѓа полицаец и го прашува: - Што лежиш бе доле? - Еве изгубив нешто. - Е што де? -... + повеќе