Диета?

Појадок: еден кекс и еден секс.
Ручек: два кекса и два секса.
Вечера: три секса, без кекси.
Совет: доколку оваа диета не даде резултати, појачајте ја вечерата.

Повеќе од ВицотекаКако Црногорци градат автопат? - Ќе направат 10 километри и ќе стават знак "итн."

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени. Неможе да научите ако не сте погрешиле. Неможете да бидете успешни ако... + повеќе

Спасе и Коле се во Германија и секој ден одат да просат. Спасе дома носи полна торба банкноти од 10 евра, вози Мерцедес... + повеќе

Мујо имал два коња но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува. И затоа решил да оди кај Хасо кој го сметале... + повеќе