Не трчајте по жените

Не трчајте по жените, можете да се судрите со тие што бегаат од нив.

Повеќе од ВицотекаНесреќно оженет човек се враќа од кафана камен пијан. Жена му отвара врата а тој и вели: - Значи, јас стварно немам... + повеќе

Само Чак Норис може да исплови со Македонски Брод

Зауставља полицајац кола, а унутра напушен наркоман. - Добро вечер, исправе молим, - вика сообраќајац. Ма дај не ме... + повеќе

- Па добро ќерко нели те учев кога ќе те допира горе да викаш "Don't", а кога ќе те допира долу да викаш "Stop". - Па... + повеќе