Вереник циција

Девојката го остава вереникот:
- Стварно веќе не можам да издржам со циција каков што си ти, еве ти го враќам прстенот!
Вереникот:
- А каде е кутијата?

Повеќе од ВицотекаMujo, sav razdragan, kupio veliki buket cvijeća, zazvoni Fati na vrata. Ona otvori vrata, vidi cvijeće, zgrabi Muju,... + повеќе

Што е ќелавење? Тоа е физиолошки процес на претворување на главата во газ, прво како форма а потоа и како содржина!

Ало насмевни се

Пред два дена ја видов жена ти со друг маж. Бојкотирач: Ќути јас па мислев си ја видел на гласање.