Смртта

Смртта доаѓа пред вратата на Чак Норис, чука и чека.
Вратата ја отвара Чак Норис, а смртта:
- Априлилили!!!

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Игорче кај мајка му... И: Мамо, ајде да си играме маж и жена ? Мајка му збунета одма отишла кај психолог да се... + повеќе

Учителка држи курс по историја на 20 плавуши. Прво прашање: - Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и... + повеќе

Жена му вика на мужа: На вас мушкарци само до секс ви е! На нас жене ни треба пажња! И муж: Пажња!...Пажња!... Спреми... + повеќе

Љубов моја!!! Ако спиеш, прати ми ги твоите соништа, Ако се смееш, прати ми го твојот осмех, Ако плачеш, прати ми ги... + повеќе