Грчките весници

Си биле германец, англичанец, француз, швајцарец, грк и Македонец и се фалеле што имале најдобро во нивната држава. Германецов вика: Ние имам најдобри коли, мерцедес. Англичанецов, ние ја имаме најпознатата принцеза,  Дајана, французов, ние имаме Ајфелова кула, швајцарецов ние имаме го имаме најубавото Женевско Езеро, гркот вика ние имаме најдобри печатници за весници.
Македонецов се мисли и едно време вика:
- Абе вие го знаете Марко Крале?
И сите: неееееее.
Епа вака:
- Он отишол со мерцедес до Англија и ја земал принцезата Дајана, ја качил на Ајфеловата кула, таму ја напраил парче, после ку*от си го измил во Женевското езеро, а ако не ми верувате прочитајте во грчките весници.
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДали ќе има зголемување на платите во  2014 година ???  Направи си кафе и ние ќе ти гледаме. кликни на шољата и... + повеќе

Во нашата земја место има за сите. Можеби ќе недостигаат крстови!

Марко Крале е прототип на денешниве политичари! Македонец, а работеше за туѓи интереси.

На предавање, на студенти по медицина, професорот им објаснува: - Во составот на човечката сперма, најголем процент... + повеќе