Мрморење

Што ќе се случи ако на жена и фрлиш бомба во кујната?
- Ништо!
Нередот и понатаму ќе остане, само го нема мрморењето.

Повеќе од ВицотекаЖена и се јавува на својата пријателка: - Леле да ти кажам што се случи! - Го пратив овој мојот вол да купи компири и... + повеќе

Под директну наредбу на Премиера, Министер за здравство забрануе увоз на Вијагру у Македонију, од стра народ да не се "... + повеќе

Разговараат двајца полицајци и едниот го прашува другиот: - Каде си ти роден? - Дома, а ти? - Јас, во болница. - Зошто... + повеќе

Во војска имаат тренинг за ставање на гас маски. И старешината вика: - Маските на лице! - и сите ги ставаат маските. -... + повеќе