Катастрофа

Тато каква реченица е:
- Дома нема пиво
- Сине тоа не е реченица тоа е КАТАСТРОФА!!!

Повеќе од ВицотекаМлада невеста насабајле се шета гола низ дома, и ја сретнува свекрвата и и вели: Свекрвата: - Леле чедо, што така гола... + повеќе

К’д ќе дојдеш дома у сред ноќ, жена ти у кревет, али још не спие. Зимаш столче и седнуеш пред њојан кревет, а на њојно... + повеќе

Блажо на доктор, и виа му вика: - Мораш итно на операција, имаш рак на грлото. - Докторе, јас сакам да чуам, и некое... + повеќе

Праат муабет двујца Македонски газди и едниот се жали на другиот: Четири месеца не сам дал плата на моите работници, а... + повеќе