Случајност

Го прашува учителката Трпе:
- Кажи ми Трпе, една случајност.
Трпе:
- Моите мама и тато се венчаа во ист ден.

Повеќе од ВицотекаДве бабички седнале во кинески ресторан и побарале храна и прибор за јадење. Кога келнерката им ги донела стапчињата,... + повеќе

Го прашува таткото синот: Сине веќе имаш 14 години и ќе мора да разговарме за сексот. Епа кажи тато што сакаш да знаеш?

Една плавуша влегува во пекара и прашува: - Што имате од пецива? - Само момент. - Добро, дајте ми 2 моменти и 1 јогурт

Тројца пријатели отишле во хотел. Рецепционерот им рекол дека има само една соба со три кревети и таа соба чини 3000... + повеќе