Која ти е желбата

Фатил папагал златна рипка и таа му вели ако ја пушти ќе му исполни 3 желби. Тој ја пуштил, а рипката нему:
- Кажи, која ти е желбата?
Папагалот:
- Која ти е желбата!!!

Повеќе од ВицотекаТрпе и Трпана седат во ресторан. Го викаат келнерот и нарачуваат аператив. - За мене едно узо, а за мажот ми една... + повеќе

Зашто господ ја создал жената? Затоа што кога го создал мажот рекол: Упс! Каква грешка! Одма ја поправил грешката и ја... + повеќе

Поминува Итар Пејо преку камен мост и го гледа Тарзан како се спрема на скокне во Вардар: - Немој да скокаш, долу има... + повеќе

Се враќа мажот од службен пат, и за да провери дали се швалерисувала жена му, го отворил прозорецот и почнал да и вика... + повеќе