Титаник

Како може да се нарече Југославија по смртта на Тито?

ТИТАНИК.

Повеќе од ВицотекаКако знаете дека новороденчето ќе ви биде плавуша? - Не знае како да излезе.

Лежи пијаница на пат, му приоѓа полицаец и го прашува: - Што лежиш бе доле? - Еве изгубив нешто. - Е што де? -... + повеќе

Кој нема во главата има во нозете. На некои жени, тоа им е сосема доволно.

Внукот го гледа дедото како седи без гаќи на клупата и го прашува: - Дедо бе, зошто седиш без гаќи на клупата? - Не... + повеќе