Диета

Доктор прашува крупна пациентка дали се држи до диетата:
- И тоа како докторе, иако морам да ви признаам дека откако добро ќе се најадам,  многу ми е тешко да го изедам и она што ми го препишавте како диета!!!

Повеќе од ВицотекаЕден полицаец го брка малиот Трпе на улица. Го сретнува еден колега и му вели: - Зошто трчаш по малиот? - Ми рече: Пуши... + повеќе

Слонот ја среќава мравката затрчана, jа прашал зошто трчa, а оваа во трк му одговара: - Ќути не прашувај, некој ја... + повеќе

Молер ја молерисова Лудницата. Двајца лудаци стојат под неговата скала и разговарааат: - Еј сакаш ли да му ја тргнеме... + повеќе

Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај! Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај! Жените во 1990: Бакнувај ме... + повеќе