Фалење

Машките трошат 2000 калории за секс, 100 за секс и 1900 за фалење.
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаСамо тој што не весла има време да го ниша чамецот. Жан-Пол Сартр

Мујо се враќа од доктор и го сретнува Хасо: - Што има ново? - Ништо, бев на доктор. - И што ти рече? - 200 евра. - Абе... + повеќе

Што прави Чак Норис во лабораторија? - Тепа Вируси.

Спиеле маж и жена и во куќата им влегол крадец. Прво ја грабнал жената и и рекол дека ке ја убие ако не му каже како се... + повеќе