Новогодишно расположение

Прослава на Нова Година во едно претпријатие. Во една канцеларија е темница и се слушаат воздишки:
- Ох, Директоре директоре! Никогаш, не си ме љубел вака. Дали е тоа поради ова новогодишно расположение?
- Кој знае, можеби, а можеби е и затоа што не сум Директорот.

Повеќе од ВицотекаШто прави грчки вирус во компјутер? - Менува имиња на фајлови и фолдери.

Трпе ја гледа Трпана и не го симиња погледот од неа... Трпана: Трпе што ме гледаш така знаеш дека моето срце припаѓа на... + повеќе

Влегува некој тинејџер со вокмен на уши, рокнат до даска, во автобус и седнува до некоја баба. Бабава седела мирно... + повеќе

Една баба полни 100 години, и на својот сопруг кој има 99 му вели: - Е мој Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да... + повеќе