Утро

Жената чита весник и му кажува на мажот:
- Катастрофа, некој човек дента се запознал со некоја жена, вечерта се оженил со неа а сабајлето ја убил.
- Утрото е помудро од ноќта!!!
Вицотека:

Повеќе од ВицотекаПроваѓа цајкан у цивилку и гледа овчара куде ги пасе овце и му вика: Може ли ако погоду што си да ми дадеш 1 овцу?.. и... + повеќе

Што е депресија? - Да си купиш хулахоп, и да ти биде точен!

Трпе дава оглас во весник? Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати, како би го правеле она што не го правевме,... + повеќе

Кога дома ќе ти влезе љубовницата сите комшии знаат за тоа. Но кога ќе ти го ограбат станот, никој ништо не видел,... + повеќе