Сестра му на Коле

Едно дете заебава еден џандар:

Еј дечко, го знаеш Коле?
- Кој Коле?
Овој доле!

Џандаров се изнервирал. Следниот ден пак истото?

Еј дечко го знаеш Коле?
- Кој Коле?
Овој доле.

Џандаров уште поеќе се изнервирал. Следниот ден пак истото му се случило и не можел да трпи веќе. Отишол кај шефот и му вика:

Шефе иам проблем. Ме зеза едно дете нонстоп ми вика еј го знаеш Коле? Ја му викам кој Коле а он ми вика овој доле.
- Епа сеа вака ќе направиш. Ќе му речеш ја знаеш Лидија? Он Ќе те праша која Лидија ти ќе му кажеш качи се на к*р па види ја.

Иде Џандаров следниот ден и го гледа детето и му вика:

Абе дете... ја знаеш ти Лидија?
- Сестра му на Коле?
Е кој Коле бе?
- Е овој доле.

Повеќе од ВицотекаОставил некој човек точак пред влада доаѓа цајкан и го прашува дали знае што е оваа зграда. Чоеков му вика дека не знае... + повеќе

Си бил некој многу грешен човек и еден ден дошол ѓаволот да му ја зеде душата. Ѓаволот кога влегол дома кај него,... + повеќе

Најновата пословица гласи: Должен си ко Грчка.

Зошто жените живеат подолго од мажите? - За да надокнадат за времето изгубено во паркирање.