Базен

Си биле Aмериканец, Mакедонец и Русин. Биле на базен каде што кога ќе речат нешто, водата се претвара во тoа!
Македонецот пред да скокне рекол Жени и базенот се наполнил со жени!
Русинот рекол Водка и се наполнило со Водка!
Американецот пред да скокне во базенот се лизнал и рекол: Oh Shit!!

Повеќе од ВицотекаМујо го прашува Хасо: - Хасо, сакаш ли еден ден да станеш позната ѕвезда? - Еј остави Мујо, кој ќе свети цела ноќ.

Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дека ја сака. - Учителке многу сум вљубен во Вас! - Трпе, јас не... + повеќе

Што се случува кога две плавуши трчаат една кон друга? - Се крши огледалото.

Се возеле Груевски и Заев во авион и одеднаш на Груевски му текнало: Груевски: - Да фрлам 100 евра ќе усреќам 1... + повеќе