Појачало

Баци продава појачало и разговара со купувачот:

- Колку ти е јако појачалото?

- Брат, многу е јако.

- Ама колку е тоа многу?

- Абе најмногу.

- Ама колку бе Баци, колку ватно е?

- Абе невероватно е.

Повеќе од ВицотекаЖената се прибира дома сос нови обеци и мажо и ја пита: - Од дека тија убави обеци? - Добих ги на лотарија. Одговара... + повеќе

Која е разликата помеѓу машки и женски нозе? Помеѓу машките секогаш е истиот к*р!

Зошто полицаец нарачува 3 кафиња? За да испие едно средно кафе!

Проститутката е најдобар трговец: Секогаш има роба, ја продава робата, и пак останува со истата роба?