Прва брачна вечер

ТОЈ: Драга, ценејќи по твоите вештини, заклучувам дека не сум ти прв...
ТАА : Најдраг мој, ценејќи по твоите, не верувам ни дека ќе ми бидеш последен!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаВлегува некој тип во салон за тетовирање и вика: Сакам на грбот да ми истетовираш пич*а. - Добро, нема проблем... -... + повеќе

Дебело сам т'нак с'с паре !

Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна... + повеќе

Последната мисла на една проститутка: Животот е курва