Пуканки

Влегува доктор во лудница и ги гледа пациентите како скокаат. Само еден од нив седел. Го прашува докторот тој што седи:
-Зошто сите скокаат а само ти седиш?
-Затоа што си играме пуканки, а ја се залепив за тавчето.

Повеќе од ВицотекаШто е депресија? - Да си купиш хулахоп, и да ти биде точен!

Како ќе спречите 6 црнци да силуваат бела жена ? - Фрлите им баскет!

Во WC и најхрабрите се посеруваат.

Во аптека: - Саат продавате? - Оф леле, од каде бе ние саат да продаваме? - Ај бе не ме заебаај, нели времето лечи сè?