Пљачка ви материна

Како дислектичар вика кога пљачка банка?
Вис во раце пљачка ви материна ова е пичка.

Повеќе од ВицотекаЧетириесетина = 49 Авантуристички дух = Спиела со сите Атлетски градена = Нема гради Просечен изглед = Грда Убава =... + повеќе

Каков ке биде црнец ако го фрлиш во црвено море? - Воден! Каков ке биде ако го фрлиш пак? - Изнервиран

Трпе ја прашува Трпана: - Жено, случајно ти да не ја смени лозинката на компјутерот? - Да, Трпе. - Ќе ми кажеш која е... + повеќе

Некоја загрепчанка се омажила за кумановец. За време на свадбата, кумановецов се сторил дрво пијан, па вечерта кога... + повеќе