102 евра

Чае и Баци веќе немале од што да живеат, па Чае се одлучила на проституција.
После првата ноќ се вратила дома со 102 евра.
Баци:
Па не е лошо за прв пат, но која будала ти дала + 2 евра?
Жената:
Е па Баци, евро по евро тешка е оваа работа.

Вицотека

 • Викат, ако пииш млеко, стануваш појак.
  Ее, ај испиј 10 чаши млеко, и пробај да го мрдниш ѕидот?
  Не бива, нели...
  Ај испиј...

 • У овие днови најбитно е да се унаса што повисе витамина Ц:
  ПрасенЦЕ, вешалиЦЕ, пивЦЕ, винЦЕ ...

 • Бил Мујо на службен пат во Јапонија. Таму собрал некоја курва и во текот на вечерта додека ја е*ел, таа возбудено викала:
  - Хошимота,...

 • Две плавуши седат на кафе и разговараат за друга плавуша:
  - Слушна ли, се удавила пред 2 дена на река?
  - Како?
  - Паднала од...