Леб

Во продавница
- Има леб?
- Нема.
Утредента
- Има леб?
- Има, вчерашен.
- ?!?!?!?!

Повеќе од ВицотекаВлегува човек во продавница за да купи леб. Купувачот - Добар ден, леб имате? Продавачот -Да се разбира. Купувачот -Мек... + повеќе

Зошто мажите се како сперматозоиди? Само еден од милион е од некаква корист.

Трпана оди на ветеринар, но докторот и вели: - Госпоѓо, грешка сте, јас сум ветеринар, лекувам животни, Вие треба да... + повеќе

Мечокот решил да прави роденден. Како главен во шумата ги собрал сите животни и им рекол дека кој ќе му донесе глупав... + повеќе