Правосмукалка

Што си истурил?
Прашање кое жената му го поставува на својот сопруг кога ќе го види дека доброволно ја зел правосмукалката.

Повеќе од ВицотекаРазговараат двајца полицајци и едниот го прашува другиот: - Каде си ти роден? - Дома, а ти? - Јас, во болница. - Зошто... + повеќе

1. СИТЕ БИЛЕ ЗАПОСЛЕНИ. 2. ИАКО СИТЕ БИЛЕ ЗАПОСЛЕНИ, НИКОЈ НИШТО НЕ РАБОТЕЛ. 3. ИАКО НИКОЈ НИШТО НЕ РАБОТЕЛ, СИТЕ... + повеќе

Симптоми кога Вашата сопруга го проверува Вашиот телефон се идентични со Ковид 19: - Тешко дишење. - Студена пот. -... + повеќе

Се возат четворица другари во кола. Застануваат и им се мести една проститутка. Дечкото од совозачко седиште прашува:... + повеќе