Дигитален апарат

Направа која од секој идиот за 500 евра може да направи уметник.
Упатство:
1.Canon D40
2.Подесување: Auto
3.Нанишани баба во двор, циганче на улица или одраз од очилата за сонце
4.Чкрап
5.Прикачи
6.Коментари:
Брат, супер е! Симнувам капа!
Не знаев дека си толку талентиран, или па не?!
Леле, па ти си уметник!!!

Повеќе од ВицотекаЕдна жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден. - Аман... + повеќе

Едино полошо нешто од мужа што не се враќа дома на време, е муж што се враќа дома пред време !

Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција... Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Човекот среќен... + повеќе

Мајката ја советува својата ќерка плавуша на 18-тиот роденден: Отсега ќе можеш да излегуваш, но мора да пазиш на некои... + повеќе