Мики маус

Полицаец се обраќа на возачот кој го сопрел:
- Ајде да провериме колку си пијан,Мики Маус е куче или маче?

Повеќе од ВицотекаЧестито бебе! Да ви е живо и здраво! - Благодариме! - Како го крстивте? - Издислав. - На кого?! - На песната од White... + повеќе

Што ќе се случи ако фрлиш зелен камен во Црвено море ? - Ќе се намокри.

Најновата пословица гласи: Должен си ко Грчка.

Ало насмевни се