Гума

Што е разликата меѓу гума за возила Goodyear и 500 потрошени кондоми?
Па гума Goodyear си е гума, 500 потрошени кондоми се богами
"Very Good Year"!!!

Повеќе од ВицотекаНекој црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џоунс и му вика: - Докторе,... + повеќе

Новинар интервјуира американски милијардер: - Како стекнавте толкаво богатство? - Многу едноставно. Кога стигнав во... + повеќе

Парната машина е пронајдена, зошто не било можно да се најде непарна.

Јасновидец му ја кажува судбината на млад човек: - До 50-тата година ќе страдаш од недостаток на пари. - А потоа? -... + повеќе