Кармин

Му го поставуваат на еден Шкот вообичаеното прашање:
- Што носат Шкотите под килтот?
- Во успешен ден.... кармин!

Повеќе од ВицотекаЗошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди.

Zaposlila se plavuša kao čistačica u velikom šoping centru. Prvi dan kaže joj šef: 'Nemoj zaboraviti očistiti lift.' A... + повеќе

Зошто Трпе кога оди во пустина носи врата од автомобил? - За кога ќе му биде жешко да си отвори прозор.

Ало насмевни се