Кој работи

Кој работи тој и греши, рече ежот и се симна од четката

Повеќе од ВицотекаСе враќа маж дома целиот напален и и вели на жената: - Жено запален сум, ајде да се е*еме. Почнале но жена му мртва... + повеќе

Таткото го носи малиот син кај психијатар за да го процени до каде е умствениот развој кај детето. Психијатарот го... + повеќе

Оди плавуша по улица и сретнува некоја жена, па и вика: - Боже, Тања, ти ли си? Леле колку си се променила од средно,... + повеќе

Трпе и Трпана го гледаат квизот „Кој сака да биде "Милионер", и после тоа си легнуваат да спијат. Додека се во кревет... + повеќе