Парната машина

Парната машина е пронајдена, зошто не било можно да се најде непарна.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаЗоки Поки му пишува на Дедо Мраз: - Почитуван Дедо Мраз, од тебе го сакам само списокот на лошите девојчиња!?

Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува. Доаѓа крава и се... + повеќе

Оди некој дечко во трафика и му вика на продавачот: -Дајте ми 3 кондоми! -Сакате кеса? -Не бе, дај ми ги така, не е... + повеќе

Зошто жените не коментираат фудбалски натпревари? Затоа што играчите не можат да трчаат колку што жените можат брзо да... + повеќе