Џентлмени

Ако мажот на жената и ја отвара вратата од колата,

или му е нов автомобилот,

или му е нова жената,

или му е расипана вратата.

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаИме и Презиме: Зависи од кума и татка Хороскопски знак: Сом подзнак Дудук Адреса: Лева улица право у Десни Врата... + повеќе

Мажот: - Те обожавам. Жената: - Ова го кажуваш ти или пивото ? Мажот: - Јас му го кажувам на пивото.

Оди жена во аптека и бара од аптекарот да и даде арсен. Аптекатор ја прашува зошто ти е арсенот? Жената: Па за да го... + повеќе

Средовечен човек купува ново Порше, излага на автопат и развива брзина до 160 km/h, осеќајки како ветерот му мрси... + повеќе