Бе

Полицаец ги прашува на едни скитници кои седат во парк:
- Кај живеаш ти бе?
- Никаде бе!
- А ти бе?
- Јас одма до него бе.

Повеќе од ВицотекаМара имала три ќерки, и сите три биле невини. Тие се омажиле во исто време. Бидејќи биле неискусни во сексот Мара... + повеќе

Чак Норис умре пред 10 години, но смртта нема храброст да му каже!

Тато ти што сакаше, машко или женско дете? - Ништо бе сине, јас само сакав убаво да си поминам!

Знаете ли дека само 10% од калуѓерки се девици! Останатите се во други хороскопски знаци.