18 пута

На наши телевизие ознака '18+' значи дека т'ј филм е прикажан повиша од 18 пута.

Повеќе од ВицотекаПродавам полуавтоматска мотика. Ти ја дигаш, а она сама си пада.

- Halo... dobar dan, da li je to gospođica Petrović...? - Da, jesam... - Gospođice Petrović, ja sam vaš poreski... + повеќе

Во ординација чекаат многу луѓе меѓу кои и Трпе. Излегол докторот и им рекол дека за денес е доста и да дојдат утре. А... + повеќе

Инфарктот: - Каков и да е, од срце е.