Прв

Си биле дечко и девојка и после сексот
дечкото ја прашува девојката:
-Прв ли сум ти јас ?
Девојката замислена:
-За денеска да !

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДве комшивки: - Не ми се верува дека се земала со тој старец! - Драга, кога ја земаш парата, не гледаш која година е... + повеќе

Баба и дедо седат во дневна соба и гледаат телевизија кога дедото прашува: - Бабо ма, се сеќаваш каде ги оставив... + повеќе

Ново! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени! Заради инсистирањето... + повеќе

Доаѓа Црвенкапа, трудна, кај Волкот и му вика: - Абе, во приказната пишува да ме изедеш, а не да ме изебеш!