Криминалец

Фата и Мујо одат во банка да извадат пари. Додека тие биле во банката се случил грабеж. Криминалецот ги подредил сите и ги прашувал дали го имат видено. Сите што одговориле со да ги убивал.
Дошол редот на Мујо.
Криминалецот:
- Ме виде ли бе ти мене ???
Мујо:
- Јас не бе, сигурно не те видов, но Фата те виде !!

Повеќе од ВицотекаЗошто полицајците и полициските кучиња ги полагаат заедно тестовите? - За да не препишуваат полицајците.

Улаза пијандура у автобус и дере се: - Ви напред сте сви педери, ви тамо позади сте клошари, а ви у средину сте... + повеќе

Таткото оди да го земе синот од градинка. Учителката го прашува родителот. – Кој е вашиот? – Што има врска? - Утре пак... + повеќе

Имало натпревар во борба на кучиња, и кучето на Цветко се живо исподавило и освоило прво место. Еден од жирито... + повеќе