Чал’м

Разговараат две жени.
- Ми се јави вчера син ми од Германија, ќе си дошол утре со воз.
- Е сите си доаѓат кој со кола, кој со авион, син ти со воз.
- Епа и татко му беше таков чал’м , а дека ќе го паркира кој го знае!

Повеќе од ВицотекаНекоја загрепчанка се омажила за кумановец. За време на свадбата, кумановецов се сторил дрво пијан, па вечерта кога... + повеќе

И Чак Норис знае? Бранко е крив!!!

Му се јавуваат на Трпе од основното училиште на телефон: - Господине, син ви кажува многу лаги. - Епа, кажете му дека е... + повеќе

Еден ден Буде не отишол на школо, другиот ден учителката го прашува каде бил, и зошто отсуствуал. Буде: Па учителке бев... + повеќе