Сити

Њујорк сити,
Канзас сити,
Бирмингем Сити,
Манчестер Сити,
Скопје Гладни!

Повеќе од ВицотекаПилотот на патниците: - Кога ќе излегувате од авионот, ве молиме земете си се што ви припаѓа. Ако нешто ви остане, тоа... + повеќе

Мајката ја советува ќерката: - Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи, зошто мама ќе плаче!!! Кога се... + повеќе

Синот го прашува таткото: - За да одам на меден месец треба прво да се оженам ? - Да да. - А колку пари би ми требале... + повеќе

Кој работи тој и греши, рече петелот и се симна од патката.