Студенти

Разговараат двајца студенти:
- Абе, овој професоров е многу глуп.
- Зошто?
- Па научил 14 јазици, а се оженил со жена која не му дава до збор да дојде.

Повеќе од ВицотекаБатко Ѓорѓија отишја куде адвоката и га прашуе: - Извини да те прашам, колко наплаќаш за услуге? - 100 евра за три... + повеќе

Разговараат двајца клинци: 1: Татко ми е голем човек, директор е во фабрика и под себе има 500 души ! 2: Не е тоа ништо... + повеќе

Разговараат две другарки. Едната и вика на другата: - Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика: - Епа ајде... + повеќе

Кога ја сексаш, те сака. Кога ја сакаш, те секса?