Супер

Отишол некој геј на бензинска, од зорт. Си проаѓа покрај една пумпа и тоа цревото, право во задник.
Трча исплашен пумпаџијата:
- Дечко, дечко ! А бе тоа дизел е !
А ова пешкото, мртов ладен:
- Аааакоооо, мене ми е Супер!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКако на Македонски ја викаат Шехерезад? - Благица.

Се среќаваат Блажо и Ристо, и Блажо го прашува Ристо: - Ристо, дали знаеш што е најголем природен феномен? - Женското... + повеќе

Мали Џокица добил задача на час да напише песничка со рима. Напишал тој и станал да прочита: Видите гњурца, вода му до... + повеќе

На час по биологија. Ајде деца кој ќе ми каже некое убаво цвеќе. - Љубичица! - Браво, многу убаво. - Нарцис, учителке... + повеќе