Операционата сала

Операциона сала, слушате се, но не може да го контролирате вашето тело.

Работи кои не би сакале да ги слушнете?

 • Подобро зачувај го тоа, ќе ни треба за аутопсијата.
 • Шарко, Шарко, врати се со коската. Лошо куче!
 • Сите почекајте, ми падна леќата!
 • Мразам кога фалат работи тука внатре.
 • Ајде сега сликни од оваа страна, ова е навистина чудо на природата!
 • Сестро, дали пациенот ги потпиша документите за донирање органи?
 • Не се грижи, мислам дека е доволно остро.
 • Како мислиш, сакаш развод?!?
 • Пожар, пожар! Сите излегувајте, брзо!
 • Пациентов веќе има неколку деца, зар не?
 • О не! Ако ова му е желудникот, тогаш што е ова?

Повеќе од ВицотекаДевојката срамежливо му вика на дечкото: - Сонце за две недели ќе биде 14 Февруари знаеш ли што е на тој датум? - Леле... + повеќе

Синчето го прашува таткото в продавница: – Што е ова? – Тоа се сине, кондоми. Служат за практикување на безбедни... + повеќе

Pozvao Todorić svoje tajkunsko društvo na zabavu, pa uz njih i manjeg poslovnog partnera Muju iz Doboja. Jede se, pije... + повеќе

Тргнала да купи нов фустан, ама видела ептен добри чизми, па затоа си купила нова ташна !!!