Пердув

- Што е разликата меѓу еротика и перверзија?
- Еротика е да користиш пердув, а перверзија е да користиш кокошка.

Повеќе од ВицотекаПрашање: - Koј е најточен пример за глобализација? Одговор: - Смртта на принцезата Дијана. Прашање: - Зошто? Одговор... + повеќе

Млад брачен пар добиле дете. Тие двајцата биле бели а детето црно. На мажот му станало сомнително, па ја прашал жената... + повеќе

Плавуша и вили на другарка и плавуша: - Си направив уште една дупка на увото. - И сега како е, подобро слушаш?

На час по ликовно - Деца сега ќе цртате она што сакате да го правите кога ќе пораснете (Сите деца цртаат само малиот... + повеќе